22 Nisan 2014 Salı

Ebru Şallı'nın Bahçe Dubleks Evi

Click to go to the next photoTelevizyon dünyasında yaptığı uzun soluklu kadın programlarında adından başarıyla söz ettiren eski Türkiye güzellerinden sunucu Ebru Şallı, yeni kurduğu hayatında yaşamak için Ulus’tan bir ev seçmiş kendine.
ÜNLÜ İSİMLER BU EVLERDE YAŞIYOR (2014)
ÜNLÜ İSİMLER BU EVLERDE YAŞIYOR (2014)
" Evin bahçe dubleksi olması, ayrıca her iki katının bahçeye açılması tercihimde önemli rol oynadı,” diyor. Zaten taşınır taşınmaz ilk işi hayalini kurduğu pilates odasını hayata geçirmek olmuş. 250 m2’lik bahçe dubleksli evin alt katında içinde banyo ve giyinme odası olan yatak odasına, pilates odası ve banyo eşlik ediyor.
Üst katta ise önü yemyeşil bahçeye açılan salon, mutfak, iki misafir odası, banyo ve bir misafir tuvaleti yer alıyor. Şallı, Ulus’u semtin merkezi konumda bulunmasından dolayı tercih etmiş.
ÜNLÜ İSİMLER BU EVLERDE YAŞIYOR (2014)
Evin dekorasyonunu çok kısa sürede kendi yapmış. Genelde hakim beyaz duvarlara Ligne Roset ve Mudo Concept’ten aldığı beyaz parlak lake mobilyalar ve renkli aksesuarlar eşlik etmiş. En sevdiği renk olan moru da oturma bölümü için seçtiği rahat kanepesinde görmek istemiş. “Bu Ligne Roset kanepe rahatlığı ile ödül almış bir tasarımmış. Dört ay kadar beklemem gerekti bunun için. İnsan içine oturunca kalkmak istemiyor,”
diye anlatıyor.
ÜNLÜ İSİMLER BU EVLERDE YAŞIYOR (2014)
Temalı masalar hazırlamak tam bana göre. Bunun için evde haddinden fazla masa örtüsü, peçete, çatal-bıçak seti, tabak-çanak bulunur” diye neşeyle anlatıyor. Kadın ve çocuk dergilerine yazdığı yazıları ile hem güzellik sırlarını hem de tecrübelerini paylaşıyor. “Dizi seyreden biri değilim. Film ve belgeseller daha ilgimi çeker. İki oğlum Beren (10) ve Pars (3) ile geçirdiğim vakitler de benim için kıymetlidir. Onlarla sinema veya tatil programı yapmaya bayılıyorum,” diye anlatıyor gözleri parlayarak.
 Kayak sporunu uzun yıllardır zevk alarak yaptığını ama oğlu Pars’ın doğumundan sonra bu spora karşı bir korku başladığını itiraf ediyor Şallı.
 Evde ve hayatta insanın sevdikleriyle sağlıklı ve kaliteli vakit geçirmenin ve güzellikleri paylaşmanın ve çoğaltmanın önemine yürekten inanan biri o…
/kelebekgaleri/
♥  Follow Me on Bloglovin

Hiç yorum yok:

.

.